Emite conţinut

Afaceri si societatea

 Etichete pentru plicuri

Etichetele pentru plicuri pot fi realizate usor folosind Microsoft Word 2007. Microsoft Word detine suficiente instrumente pentru a crea o intreaga pagina cu aceeasi eticheta.

Organizatiile non-profit sun cunoscute drept organizatii non-guvernamentale, in

O organizatie non-profit(ONP)- denumita si organizatie non-guvernamentala(ONG), in unele locuri- este o organizatie ce are drept scop deservirea unei cauze caritabile sau umanitare si nu profitul. Astfel de asociatii sunt scutite de taxe si beneficiaza si de granturi sau de anumite programe. O oragnizatie la distanta este una realizata in alta tara sau intr-o alta regiune decat cea in care va opera. Procedurile specifice crearii unei astfel de organizatii difera de la o tara la alta, dar fundamentele sunt constante peste tot in lume. 

Proprietarii si managerii unei afaceri pot hotari sa determine valoarea acesteia la un anumit moment. Calculul valorii unei afaceri urmeaza aceleasi metode tipice, indiferent de modul de desfasurare a activitatii acesteia. Score, o mica asociatie de consultanta in afaceri, aduce in discutie trei abordari obisnuite pentru expertiza unei afaceri: capitalul, piata de desfacere si venitul. Fiecare metoda are nevoie de informatii ce tin de declaratiile contabile ale firmei. Proprietarii pot folosi una sau toate cele trei metode, pentru a-si putea estima valoarea firmei.

Proprietarii de afaceri din industria prelucratoare trebuie sa stie cum sa-si va

Proprietarii de afaceri din industria prelucratoare trebuie sa stie cum sa-si valorifice afacerea, in special daca isi planifica sa faca un imprumut sau sa isi vanda compania. Ar trebui sa estimati valoarea afacerii dumneavoastra cel putin o data la trei luni, dar multi proprietari fac acest lucru lunar. Veti observa rapid orice tendinta negativa. Pregatiti-va sa faceti retusuri in planul afacerii dumneavoastra sau in practicile ce tin de fabricatie. Exista cativa factori care determina valoarea unei astfel de afaceri, incluzand valoarea echipamentului, a gestiunii, a obligatiilor financiare precum statul de plata si taxe.

Alaturati-va unor grupuri din comunitatea dumneavoastra pentru a cunoaste potent

Orice intalnire pe care o aveti cu o persoana, de la coafeza la chelnerul din restaurantul dumneavoastra preferat, reprezinta o sansa in a va gasi ceva de lucru. Este important sa vedeti orice cunostinta drept o sansa asa ca, vindeti-va cat mai bine, prezentandu-va drept o persoana draguta si un viitor angajat.

Reteaua e atat un mod formal, cat si informal de a va gasi un serviciu. Poate fi la fel de simplu ca atunci cand ii spuneti unui prieten ca sunteti in cautarea unui loc de munca sau poate fi la fel de complicat ca situatiile in care imbracati un costum pentru a participa la un eveniment gazduit de Camera Comertului. Folositi ambele tipuri de strategie pentru a descoperi pozitia pe care o cautati. Spuneti tuturor persoanelor cunoscute ca sunteti in cautarea unui loc de munca si ca va doriti foarte mult sa va angajati.

O etica buna, la locul de munca, poate imbunatati imaginea unei companii, atat pe plan intern, cat si pe plan extern. Daca angajatii unei companii iau decizia de a se purta mult mai etic intre ei, abtinandu-se de la unele politici impuse de birou, locul de munca va deveni nu numai placut, dar si mai productiv. In schimb, multi angajati care tin la etica, pot duce la o mai buna reputatie a companiei, pe plan extern, lucru ce va duce la o relatie de loialitate din partea clientilor si la profituri mai mari. Crearea unor astfel de responsabilitati in randul angajatilor, poate fi o sarcina dificila, dar e mult mai simplu daca un angajator isi realizeaza un plan pentru a-l urma.