Emite conţinut

Adoptarea unui animal de casa

Atunci când adoptati un câine, fiti foarte atent la modul în care se prezinta si

Nu conteaza cât de bine-intretinut este un adapost pentru adoptie, indiferent daca este privat sau de stat, câinii se pot imbolnavi sau rani. Nu stii întotdeauna ce probleme de sanatate pot aparea dupa ce aduceti acasa câinele, si chiar daca au avut loc pregatiri, inca nu puteti fi 100 la suta sigur. De asemenea, aveti grija sa evaluati starea de sanatate mentala a câinelui, deoarece problemele de comportament pot fi mai dificil de abordat decât problemele medicale.

Când va aflati în postura de a gasi o familie pentru pisoi, este util sa aveti un plan. Exista un numar de resurse disponibile, pentru a gasi persoane interesate de adoptia pisoilor. Partea dificila a procesului de adoptie poate fi gasirea familiei potrivite.

O imagine fermecatoare a animalului de companie poate face prezentarea acestuia

Daca aveti un animal de companie pe care nu il mai puteti îngriji sau ati gasit un animal fara adapost, pe care nu il puteti pastra, un anunt in mica publicitate poate fi un mod util de a gasi creaturii o noua casa. Atunci cand este scrisa cu atentie, aceasta reclama poate fi foarte eficienta. Puteti avea o concurenta impresionanta, cu toate acestea, ar trebui sa luati masuri pentru a oferi cele mai informative reclame posibil. Lasandu-i pe potentialii cumparatori sa afle exact ce aveti, va veti asigura ca veti obtine cele mai bune raspunsuri.

Si cateii mai in varsta au nevoie de camine bune.

Atunci când cei mai multi oameni adopta sau de cumpara un caine, aduc acasa un catelus. Desi cateii sunt dragalasi atunci cand ii ai în jurul casei pentru a-i privi crescand, exista o multime de câini mai în vârsta, care sunt trecuti cu vederea din aceasta cauza. Câinilor mai în vârsta nu li se mai acorda multa atentie deoarece oamenii cred ca exista ceva în neregula cu ei, ca acestia pot fi agresivi sau ca nu sunt la fel de distractivi ca si cei mici. Cu toate acestea, adoptia unui caine de 2 ani sau mai în vârsta, poate fi un lucru minunat. În primul rând, câinii mai în vârsta au nevoie de familii iubitoare, de asemenea. Câini mai în vârsta sunt mai putin agitati si, de obicei, sunt instruiti sa nu isi faca nevoile oriunde. Si, desigur, doar pentru ca un câine mai în vârsta este dat spre adoptie, nu înseamna ca ceva e în neregula cu el.

Socializati cainele cu ajutorul lesei astfel încât sa aveti control total asupra

Integrarea unui caine nou într-o familie nu este niciodata usoara, mai ales daca ai deja un caine cu probleme de comportament. Câini vede familia lor ca pe o turma si orice noi membri pot provoca o perturbare a dinamicii de turma. Cu toate acestea, cu un dresaj adecvat si atent, puteti face tranzitia usoara pentru ambii câini. De fapt, în cazul în care câinele dumneavoastra nu se comporta bine cu alte animale poate fi un lucru bun sa va luati un alt câine.

Cercetarea si o intalnire in prealabil, sunt elementele cheie in determinarea co

Adoptarea unui catel de la un adapost, este un lucru nobil. Atunci când încearcati sa aduceti un câine nou în casa dumneavoastra, doriti sa luati decizia corecta si sa va asigurati ca este compatibil cu cei pe care ii detineti deja. Cercetarea atenta a rasei din care face parte cainele pe care doriti sa il adoptati si observarea comportamentului acestuia in adapost, sunt elementele cheie pentru a stabili daca este compatibil cu câinii dumneavoastra. Cu ajutorul informatiilor primite de la personal, prin cercetarea facuta asupra rase de câini, inclusiv asupra propriul dumneavoastra labrador sau ciobanesc, dar si printr-o întâlnire initiala între câini, la adapost, veti putea determina gradul de compatibilitate a câinelui.

Publicitatea este un pas necesar in gasirea unui adapost pentru animalul de comp

Din pacate, unii proprietari de animale de companie trebuie sa gaseasca noi case pentru acestea. Mutarea într-o zona îndepartata, închirierea unei case in care nu sunt permisi câini sau pisici, sau  problemele de sanatate ale unui proprietar sunt cateva dintre motivele pentru care animalele de companie trebuie sa fie mutate. Proprietarii de animale depun eforturi pentru a gasi familii adoptive iubitoare si grijulii, pentru animalele lor de companie. Publicitatea poate fi un pas important în gasirea unui nou camin, adecvat pentru un câine, o pisica sau alte animale de companie.