Emite conţinut

Alte animale

Animalele de la fermă au nevoie de adaposturi, de teren pentru păşunat si de o p

Deţinerea animalelor în condiţii de siguranţă şi sănătate este un obiectiv pentru mulţi oameni, chiar dacă animalele sunt animale de casa cum ar fi câinii şi pisicile sau caii, vacile, găinile şi porcii. Există adăposturi pentru animalele de la fermă si, daca doriti sa construiti unul in zona dumneavoastra,  trebuie să elaborati un plan care include ce tipuri de animale de casa veti avea, locul unde veti construi adăpostul, cum să-l realizati şi cum să -l gestionati.

Oile sunt fericite in aer liber, dar ele vor căuta adăpost, uneori.

În sălbaticie oile trăiesc în aer liber pe tot parcursul anului. Dar chiar şi oile sălbatice vor căuta o zonă adăpostită pentru a da naştere la miei. Majoritatea ciobanilor vor spune ca e mai uşor să-şi tundă oile într-o locaţie închisă. Există multe motive pentru a construi un staul pentru ovine. Un staul poate gazdui animalele în timpul intemperiilor. Acesta poate fi utilizat pentru a stoca fân, consumabile şi echipamente. Un staul simplu poate fi construit pentru a oferi adăpost pe vreme rea. Indiferent de tipul de staul ales, este important ca aceasta constructie sa fie bine ventilata.

Pastrati-va albinele satisfacute, oferindu-le mancare suplimentara.

Desi albinele muncesc din greu pentru a alimenta coloniile lor, suplimentarea le poate ajuta sa supravietuiasca perioadelor de stres si de foamete. Albinele aduna nectar si polen de la florile si copacii infloriti. În timpul lunilor de vara, albinele experimenteaza o abundenta de surse naturale de alimente si energie. Albinele dumneavoastra produc miere pentru depozitare, precum si pentru utilizarea curenta. Cu toate acestea, daca recoltati depozitele lor de hrana pentru uz propriu, sau, daca locuiti într-o zona cu ierni aspre, albine dumneavoastra pot avea nevoie de hrana suplimentara. Desi apicultorii cumpara hrana gata pregatita pentru albine, totusi prepararea mâncarii este o alternativa ieftina.

Stupii sunt creati cu o serie de cutii de lemn si rame pentru a gazdui colonii d

Asa cum simplu este a construi un stup de albine- putin mai mult decât o cutie formata din cadre de lemn - tot asa albinele care muncesc din greu, în interior, au un rol esential în producerea mierii si a produselor care sunt folosite de om. Crearea unui stup pentru a gazdui o colonie, poate fi un mijloc de colectare a mierei proprii si de a ajuta polenizeaza culturilor locale. Construirea unui stup înseamna asamblarea unei serii de cutii cu rame în interior pentru ca albinele sa le utilizeze si sa produca miere. Asamblarea stupilor din fragmente taiate pentru un kit, este cea mai simpla forma, dar puteti construi, de asemenea, singuri un stup.

Inflamatia gurii este o problema virala.

Gura inflamata, besicile sau eczemele sunt probleme care afecteaza specii diferite, cum ar fi caprele. Boala este un rezultat al unei infectii ce provine de la un virus si da leziuni dureroase si sângerari în jurul gurii unei capre. Din moment ce este provocata de un virus, gura inflamata nu poate fi vindecata medical, dar exista unele proceduri pe care le puteti urma pentru a trata infectiile primare si secundare. Acest tratament va oferi o oarecare usurare caprei si ajuta infectia sa nu se raspandeasca la alte capre sau la oameni.

Purcelusii se bucura de un pui de somn.

Porcii reprezinta unul dintre tipurile de animale, cel mai usor de crescut la o ferma de familie. Necesitand o suprafata relativ mica pentru a locui, nu au nevoie de spatiu pentru a se misca sau a alerga în jur. Nevoile culinare ale unui porc sunt usor de îndeplinit, cu câteva portii dintr-o hrana pentru porcine, dar cea mai mare cheltuiala este sa cumperi porcul în sine.

Tarcurile sunt folositoare deoarece tin animalele intr-un perimetru fix, permita

Tarcul pentru bovine este utilizat pentru a mentine bovinele si alte animale cu copite în interiorul unui perimetru fix, permitând, în acelasi timp, unei masini sau unui alt vehicul, sa circule insiguranta. Tarcurile actioneaza ca niste porti, fortand, de asemenea, un vehicul sa încetineasca atunci când intra într-o anumita zona. Cea mai frecventa problema cu tarcurile tine de stricaciunile produse bucatilor metalice. În functie de prejudiciu, strategii diferite pot fi utilizate pentru a aduce tarcul înapoi în star functionala.