Emite conţinut

Arta

Trompele sunt instrumente muzicale recunoscute pentru sunetele inalte si dintincte pe care le produc. Aceste sunete pot fi modificate in functie de melodia interpretata. Folosirea pistoanelor (clapele trompetei) este una dintre cele mai eficiente metode de a modifica sunetele produse de trompeta.

Kiss este una dintre cele mai celebre formatii de rock'n'roll din lume. Elementele definitorii ale acestei formatii sunt reprezentatiile dramatice si machiajul, precum si partile melodiilor interpretate la chitara. Melodia Strutter a fost inclusa pe primul album al trupei Kiss. Aceasta este relativ simplu de interpretat, singurele lucruri de care aveti nevoie fiind o chitara buna si un amplificator, cunostinte de chitara rock si o pedala pentru efecte (distorsion).

Garniturile si colierele unui clarinet sunt folosite pentru a uni componetele unui clarinet. Datorita uzurii aceste piese se pot uza si crapa, iar drept urmare calitatea sunetelor nu va mai fi la fel de buna. Inlocuirea garniturilor si colierelor este un proces usor ce poate fi facut chiar la dumneavoastra acasa, folosind adeziv de contact.

Copierea melodiilor inscriptionate pe un CD folosind sistemul de operare Windows 7 este un proces facil ce poate fi indeplinit cu ajutorului programului Windows Media Player. Acest program va permite copierea si salvarea fisierelor audio de pe un CD pe computerul personal. Conform setarilor din fabrica locatia fisierelor audio va fi „My Documents\My Music" .

Inscriptionarea fisierelor salvate in format Mp3 pe un CD este metoda perfecta de a crea mixuri sau de a imparti melodiile favorite cu prietenii. Acest lucru poate fi facut cu usurinta, folosind programe preinstalate. In cazul sistemului de operare Windows este vorba despre Windows Media Player, in vreme ce in cazul sistemului de operare Mac este vorba despre iTunes.

Multe persoane asociaza arcul si sagetile cu obiceiul strabunilor de a vana. In prezent acesta activitate a devenit sport oficial, in cadrul caruia o persoana trebuie sa loveasca o tinta folosind arcul si sagetile. Redarea acestora in pictura nu este deloc dificila, ci dimpotriva urmeaza un curs linear.

Adaugarea efectului tridimensionala desenelor 2D este una dintre principalele probleme ale pictorilor. Acest efect este obtinut prin umbre speciale si indicatori care au menirea sa ofere, inaltime, latime si lungime obiectelor desenate. Modul in care desenele pot fi facute pentru a reda realitatea exact asa cum este ea, a reprezentat o provocare pentru omenire inca din timpuri stravechi. Tehnicile renascentiste au reprezentat o descoperire majora in acest sens.

Desenarea ochilor este esentiala pentru adaugarea emotiilor intr-un portret. Ochii pun accent pe subiectul desenului, si impreuna cu muschii faciali au capacitatea de a reda sentimente precum teama, tristete sau bucurie. Studierea anatomiei ochilor este esentiala indiferent daca vreti sa realizati un desen suprarealist sau un model non-uman. Exersati intotdeauna desenarea ochilor si a fetei pe ciorne inainte de a trece la realizarea unui portret propriu-zis.

Rezerva cu cerneala a unui pix cu varf bombat poate cauza numeroase neplaceri. Astfel, primul gand este golirea rezervei, insa motivul pentru care pixul nu mai scrie poate fi cu totul altul: blocarea rezervei, uscarea cernelei sau prezenta bulelor de aer in interiorul rezervei. Toate aceste lucruri apar insa, in momentul in care pixul nu este folosit pentru perioade indelungate.

Graffiti este o forma urbana de arta, iubita de unii si detestata de altii. Folosita legal, arta graffiti poate ajuta la decorarea unor cladiri ale spatiului comunitar, insa in momentul in care aceasta este folosita ilegal, exista riscul de distrugere a proprietatilor private sau de reducere a valorii unei cladiri. Fiecare artist graffiti detine propriul stil de realizare al literelor.