Emite conţinut

Dans

Artificiile pentru dans sunt artificii metalice acoperite cu material Kevlar, fiind folosite in timpul dansului pentru a face reprezentatiile mai interesante. In prezent exista mai multe tipuri de artificii pentru dans, unele de dimensiuni mici, utilizate pentru trucuri in timpul dansului, altele dimpotriva de dimensiuni mai mari, utilizate pentru reprezentatiile stilate. In mod normal, artificiile erau folosite de dansatoarele orientale.

Realizarea artificiilor trebuie facuta in siguranta, iar materialul Kevlar atasat in mod corespunzator, astfel incat sa preveniti riscul de accidentare. Indepartati intotdeauna excesul de ulei inainte de a aprinde artificiile, si asigurati-va ca exista o daoua persoana care sa va ajute sa le stingeti.

Dansul Moonwalk va fi intotdeauna asociat cu talentul incontestabil al starului pop Michael Jackson. Atunci cand este executata corect, aceasta tehnica de dans da impresia ca persoana care o executa pluteste. Miscarile corpului si spatiul utilizat pentru realizarea dansului Moonwalk sunt cele care dau unicitate acestei tehnici. Din fericire exista cativa pasi pe care ii puteti urma pentru a invata aceasta tehnica de dans in doar cateva minute.

Dansul „Electric slide” a fost lansat odata cu melodia „The Electric Boogie”, cantata de Marcia Griffiths, devenind un hit inca de la inceputul anilor '90. Electic Slide este un dans simplu, alcatuit din 4 pasi care se repeta pana la sfarsitul melodiei. Orice poate invata acest dans intr-un interval de timp foarte scurt.

Dansul este o forma de exprimare artistica, dar si o metoda eficienta de a interactiona si de a va simti bine. Stilurile noi de dans pentru care optati vor depinde in exclusivitate de preferintele personale. De exemplu, daca doriti sa atrageti atentia intr-un club este bine sa invatati miscari noi de hip hop sau breakdance. Pentru a va exprima artistic sau pentru relaxare, este bine sa optati pentru dansuri de societate.

Avand radacinile in Argentina, tangoul s-a raspandit in intreaga lume la inceputul secolului al 20-lea, atunci cand familiile de elita argentiniene au inceput sa popularizeze acest dans la Paris. La momentul actual tangoul a depasit granitile Americii de Sud, instructorii profesionisti si cluburile de profil inflorind atat in Argentina cat si in intreaga lume. In consecinta, veti descoperi ca acest dans este la fel de interesant de invatat cat si de practicat.

Clasificarea unei melodii in functie de genul in care se incadreaza este un proces subiectiv si destul de complex. Acest lucru se datoreaza faptului ca in permanenta apar noi genuri muzicale iar perceptia asupra acestora difera de la persoana la persoana. In plus genul muzical in care se incadreaza o anumita melodie nu este unic. In consecinta atunci cand incercati sa identificati acest lucru, trebuie sa tineti cont de faptul ca informatiile sunt de cele mai multe ori subiective. De exemplu, in procesul de informare veti descoperi ca pe una dintre surse o melodie este incadrata in genul rock, in vreme ce pe alta sursa aceeasi melodie este incadrata la heavy metal. In majoritatea cazurilor apartenenta la un gen muzical este stabilita de casa de inregistrari sau chiar de artist. Nu exista o metoda bine-definita pentru a afla acest lucru, insa exista cateva metode prin care puteti incerca.

Termenul breakdance descrie miscarile efectuate de cei care prefera stilul hip hop. Aceste miscari variaza foarte mult, fiind limitate doar de elasticitatea fiecarei persoane. Breakdance-ul nu este un stil nou, insa este considerat un stil de dans amuzant si complex, oferind o gama extrem de vasta de miscari pe care le puteti efectua. Miscarea „viermele” este una dintre ele, avand menirea de a da impresia de unduire a intregului corp, asemeni miscarii realizate de un vierme atunci cand se deplaseaza. Cheia pentru a va insusi aceasta miscare este exercitiul.

Daca sunteti destul de increzatori cu privire la miscarile dumneavoastra pe muzica de club astfel incat sa mergeti in public si sa dansati, poate ca este timpul sa treceti la urmatorul nivel. Astfel, in momentul in care va veti prezenta ca un dansator increzator, cu variatii ai pasilor de dans, cu singuranta atentia celor din jur se va indrepta spre dumneavoastra iar oportunitatile de a va gasi un nou partener si de a intalni oameni noi va creste.

Nimeni nu doreste sa mearga intr-un club si sa se faca de ras cu stilul inadecvat de dans. Ceea ce trebuie sa intelegem cu totii, este faptul ca nu trebuie sa fiti dansatori profesionisti pentru a putea mentine ritmul miscarilor dumneavoastra. Astfel, in loc sa stati pe scaun la fiecare melodie (sau sa va prefaceti ca aveti treaba la bar), puteti invata cum sa dansati intr-un mod simplu si rapid. Cu putin exercitiu si rabdare veti reusi sa dansati fara probleme.

Bhangra este un stil de dans si muzica, originar din Punjab, zona Asiei de Sud. Acest stil de dans a fost initial incadrat in randul dansurilor populare, utilizate pentru a celebra perioada recoltei. Stilul Bhangraa fost adoptat si de culturile vestice ca urmare a migrarii locuitorilor Punjab in aceste zone. In timpul dansului, barbatii poarta haine populare, chaadra si curta, in vreme ce femeile poarta o rochie traditionala denumita de salwar kameez. In ultimii 20 de ani, stilul de dans Bhangra a evoluat in mai multe variante precum Jumar, Giddha si Daankara.