Emite conţinut

Filme & TV

Realizarea propriului film de groaza reprezinta o activitate creativa provocatoare. Ceea ce face majoritatea filmelor de groaza incitante sunt efectele speciale si suntele infioratoare.

Sangele este in general, efectul principal folosit intr-un film de groaza, si desi poate fi folosit intr-o multitudine de moduri, acesta este prezent in general in timp ce personajele se taie sau sunt injunghiate. Aceste efecte pot fi realizate folosind obiecte disponibile in orice gospodarie precum si recuzita pentru costumul de Halloween.

Inscriptionarea lectiilor cu privire la realizarea unui portret direct pe DVD, permite artistului sa isi prezinte operele unui numar cat mai mare de oameni, precum si sa isi imparta cunostintele cu acestia. Realizarea unui DVD cu lectii de pictura este destul de usoara, necesitand folosirea unei camere video, a microfoanelor si a unui spatiu bine luminat.

Atunci cand importati materialele video in programul Final Cut, acestea vor lua forma unor inlantuiri numerotate (fara a avea insa un nume). Atunci cand editati imaginile cu ajutorul acestui program, aveti posibilitatea de a adauga indicatori si etichete materialelor video folosite pentru a crea un cuprins. Acest lucru transforma materialul brut de la inceput intr-o lista logica pe care editorul o poate folosi atunci cand realizareaza materialul final.

Principala metoda de popularizare a unei piese de teatru consta in realizarea unui afis care sa contina ideea principala a piesei intr-o singura imagine. In consecinta afisul realizat de dumneavoastra trebuie sa fie dinamic si puternic. Distributia piesei de teatru este la randul sau la fel de importanta si in consecinta trebuie sa fie mentionata pe afis.

Transferarea filmelor realizate cu ajutorul unei camere pe computer si stocarea acestora pe DVD-uri ofera acces rapid la aceasta informatie, precum si efectuarea cu mai multa usurinta a unor operatiuni precum derulare si arhivare. Odata ce filmuletul este stocat pe computerul personal, puteti folosi diverse programe pentru inscriptionarea DVD-urilor.

Obtinerea drepturilor de difuzare a filmelor in sali de cinema se poate face prin distribuitori locali. Taxele pentru aceste drepturi de difuzare pot fi platite fie sub forma de pret fix, prestabilit, fie procentual, din incasari. Prima varianta presupune achitarea unei taxe ce va permite difuzarea fimului pentru o perioada determinata de timp, in vreme ce a doua varianta este mult mai flexibila, permitand difuzarea peliculei atat timp cat aceasta este profitabila. Distribuitorii de filme permit in prezent difuzarea acestora si in sali de cinema, procesul fiind unul destul de simplu.

Spre deosebire de filmele clasice, filmele animate folosesc un anumit proces de animatie sau o combinatie a acestor procese, utilizate pentru a crea imagini in miscare. Aceasta animatie poate fi desenata de la inceput pana la sfarsit, poate fi pictata, sau dimpotriva poate fi fotografiata cadru dupa cadru. Tehnologia software a pavat la randul sau calea spre aceste filme animate, folosind programe precum Flash, Adobe After Effects, 3D Studio Max si Maya. In consecinta, in prezent multe filme de animatie combina desenele facute de mana cu efectele oferite de aceste programe.

Descrierile scenariilor pentru filme reprezinta o parte esentiala a scenariului, astfel incat cititorul sa poata intelege povestea asa cum este ea descrisa. Descrierile ofera informatii cu privire la fiecare scena, inclusiv locatia, mediul inconjurator, mediul ambiental si actiunea personajelor, precum si evolutia povestii. Aceasta parte a scenariului este plasata imediat sub titlul fiecarui capital si inainte de inceperea dialogului personajelor.

Fotografia in alb si negru este o forma artistica extrem de populara in zilele noastre. Prezentand o imagine in alb si negru fotograful elimina riscul ca atentia privitorului sa fie distrasa de culoare, lasand in prim-plan imaginea in sine. Printarea fotografiilor de acest gen, nu este insa, la fel de simpla, ci necesita achizitionarea unor programe speciale.

Imaginile hd, sau imaginile la o definitie mai mare, reprezinta un nou format pentru imagini, care ofera o calitate mai buna pozelor realizate, comparativ cu formatul JPEG, GIF sau PNG. Conform site-ului Geekpedia, imaginile hd sunt mult mai clare decat cele salvate in format JPEG, si au o dimensiune de 50% mai mica decat acestea. Pentru a putea obtine imagini hd sau pentru a converti imaginile existente in acest format este necesar sa downloadati cateva aplicatii si programe.