Emite conţinut

Magie

Trucul Pasarea Colibri sau cartile care leviteaza este unul dintre cele mai simple si mai vechi trucuri de levitatie realizat de toti magicienii celebri. Acest truc presupune crearea impresiei ca o carte de joc leviteaza si se invarte intre maini, fara ca magicianul sa atinga acea carte. Cartea se misca rapid, asemeni unei pasari colibri. Ca alternativa puteti folosi carti de identitate sau carduri.

Deschiderea unui pachet de carti in cascada este un truc destul de simplu, iar exersarea lui va ajuta sa dezvoltati dexteritatea necesara efectuarii altor tructuri mai complicate. Totusi, asemeni altor metode de deschidere a pachetelor de carti, acesta nu face altceva decat sa adauge un plus de efect la inceputul altor tructuri.

Imaginile optice 3D au facut furori in anii '90 cand au aparut pe piata pentru prima oara. Din pacate, unele persoane nu detin capacitatea de a vizualiza iluziile optice oferite de acest tip de imagini. Daca va incadrati in aceasta categorie trebuie sa stiti ca exista cativa pasi pe care ii puteti urma pentru a va bucura de imaginile optice 3D.

Trucurile de magie realizate pe strada reprezinta o metoda utila de a distra oamenii. Astfel, magicieni precum David Blaine si Chris Angel, s-au consacrat prin efectuarea acestui tip de reprezentatii. Din fericire, exista multe mijloace prin care puteti invata aceste trucuri.

Efectuarea numerelor de magie la petreceri reprezinta o metoda ideala de a va face noi prieteni. Astfel, in vreme ce fiecare cerc de cunoscuti are tructurile sale de magie, efectuarea unui numar nou poate fi un mijloc ideal de a va distra.

Un numar de magie executat corect nu numai ca intriga mintile spectatorilor, ci are capacitatea de a aduce inapoi in copilarie persoanele de orice varsta. Cele mai dramatice si impresionante trucuri sunt cele care implica utilizarea flacarilor, intrucat acestea aduc un plus de pericol reprezentatiei. Invatarea acestor trucuri nu este un proces simplu, insa cu antrenament, puteti reusi.

Toata lumea, batrani si tineri deopotriva, iubesc spectacolele de magie, iar pregatirea scenei pentru o astfel de reprezentatie se poate dovedi o activitate la fel de amuzanta, implicand, insa, mai multa munca. In ciuda puterilor unui magician, trebuie sa tineti cont de faptul ca scena nu se va aranja singura. In consecinta este recomandat sa incercati sa stabiliti o relatie de colaborare cat mai buna cu magicianul care va tine reprezentatii in sala dumneavoastra de spectacol.

Numerele de levitatie sunt extrem de interesante, ele fiind incluse in reprezentatiile magicienilor inca de la inceputul magiei. Metodele prin care acest truc poate fi realizat sunt variate, unele necesitand dispozitive si magneti speciali, costurile acestora fiind destul de mari. Cu toate acestea metoda Balducci este una dintre cele mai simple metode de a realiza un truc de levitatie, si in plus, nu costa nimic.

Daca doriti sa invatati un truc de magie care sa intrige si sa amuze prietenii, familia sau persoane necunoscute, crearea iluziei ca o carte de joc leviteaza este una dintre cele mai bune optiuni. Pentru realizarea acestui truc necesita multa putere de concentrarea si abilitatea de a controla miscarile in functie de instructiuni. Deasemenea trebuie sa exersati cat mai mult pentru a capata indemanare.

Numerele de levitatie sunt foarte amuzante atat pentru dumneavoastra, cat si pentru public. In vreme ce levitatia propriu-zisa nu este posibila, puteti folosi cateva iluzii si putin antrenament pentru a ajunge la acest rezultat. Unii magicieni precum Davin Blaine si Criss Angel, magicieni profesionisti, includ numerele de levitatie in reprezentatiile date. Urmand cativa pasi simpli, veti putea si dumneavoastra sa ajungeti la aceleasi rezultate.