Emite conţinut

Design interior si decoratiuni

In cazul in care doriti sa realizati un ornament elegant pentru amenajarea unei mese, puteti opta pentru taiarea citricelor in firma de trandafiri. Citricele in acest caz reprezinta alegerea ideala datorita culorilor vii ale cojii, precum si a capacitatii de a-si mentine vitalitatea pentru o perioada indelungata de timp. Pentru a obtine efectul estetic dorit, alegeti fructe proaspete, spalate si lustruite in mod corespunzator.

Lemnul este folosit la decoratiuni pentru senzatia calda si rustica pe care o ofera locuintei. Unele tipuri de lemn, asa cum sunt cele folosite pentru dulapuri nu trebuie sa fie rezistente la apa. In cazul celorlalte elemente din lemn, se impune insa aplicarea unui tratament care sa le faca rezistente la apa, prevenind astfel umflarea acestui material de constructii. In plus, acest procedeu are o durata mica si protejeaza lemnul timp de cativa ani.

Captatoarele de lumina solara sunt obiecte decorative care pot fi asezate in apropierea locuintei sau a locului de munca, in general in apropierea ferestrelor. Captatoarele de lumina solara sunt realizate din sticla colorata ce reflecta lumina soarelui si chiar rasaritul, creand o lumina aparte in incaperea unde au fost montate. In plus, in functie de preferinta, captatoarele de lumina solara sunt disponibile intr-o gama larga de modele pornind de la cel clasic, circular, pana la ornamente in forma de animale.