Emite conţinut

Mobila

Albumele de fotografii au capacitatea de a pastra si arhiva istoria unei intregi familii, alaturi de evolutia acesteia de-a lungul anilor. In loc sa pastrati aceste fotografii inchise intr-un album, luati in considerare expunerea acestora intr-un loc de unde sa le puteti adminrra in fiecare zi. Peretele din apropierea scarii interioare a locuintei dumnevoastra poate fi locul ideal pentru realizarea unui astfel de colaj.

Amenajarea unei mese are capacitatea de adauga un plus estetic, precum si de completa decorul incaperii unde serviti masa. In plus, aranjarea mesei in mod elegant va ofera posibilitatea de a potenta tema unui eveniment, prin combinarea elementelor care creeaza o anumita tema. Pentru realizarea unui tot unitar trebuie sa selectati elemente care se pliaza in jurul temei principale

Foaierele ofera invitatilor prima impresie asupra locuintei dumneavastra motiv pentru care trebuie sa acordati o atentie deosebita amenajarii acestora. Indiferent daca optati pentru un foaier spatios si luxuos sau dimpotriva pentru unul cu dimensiuni mai mici decat de obicei, este foarte imporant sa le decorati intr-un mod cat mai placut.

Foaierul este primul si ultimul lucru pe care il vad persoanele care vin in vizita la dumneavoastra si in plus, reprezinta spatiul ideal pentru reuniunile de familie. Pentru a personaliza aceasta incapere, este recomandat sa o decorati folosind nuante apropiate celor din incaperile alturate.

In momentul in care intrati intr-o cladire cu etaj primul lucru ce iese in evidenta este locul unde a fost asezata scara. In consecinta peretele de langa scara trebuie sa fie intotdeauna decorat cu bun gust si originalitate.

Cu putin spirit creativ si cateva unelte simple, puteti transforma o ramura uscata de copac intr-un element decorativ original. Astfel, ramurile de copaci pot fi transformate in elemente de decor pentru masa, pentru decorarea gazonului sau chiar pentru a realiza un decor natural.

Cu putin spirit creativ si cateva unelte simple, puteti transforma o ramura uscata de copac intr-un element decorativ original. Astfel, ramurile de copaci pot fi transformate in elemente de decor pentru masa, pentru decorarea gazonului sau chiar pentru a realiza un decor natural.

Un taburet turcesc reprezinta un obiect de mobilier de dimensiuni mici utilizat pentru suportul picioarelor atunci cand stati pe canapea. In cazul in care doriti ca taburetul turcesc sa fie mai confortabil sau sa aiba o inaltime mai mare este recomandat sa adaugati o pernuta deasupra. In ceea ce priveste pernutele, acestea pot fi achizitionate de la orice magazin de profil, sau dimpotriva poate fi confectionata chiar la dumneavoastra acasa.

Cheresteaua este unul dintre cele mai fiabile materiale de construit, folosit pentru realizarea rafturilor pentru dulapuri, a birourilor si chiar a bibliotecilor. Exista mai multe variante in care poate fi gasita cheresteaua, insa pentru obiectele de mobilier specialistii recomanda in general tipurile pornind de la A1 si pana la B2. Daca nu doriti sa vopsiti biblioteca realizata din cherestea este bine sa optati pentru cires, stejar sau mar.

Relizand o biblioteca inzidita acordati cartilor respecul cuvenit, tinandu-le departe de podea, pervazuri sau alte locuri inadecvate care le pot deteriora. In plus, in acest fel aveti ocazia sa le organizati in functie de autori, subiect, epoca, etc., fapt care va ajuta sa le identificati cu usurinta, precum si sa fiti siguri ca nu veti achizitiona dubluri.