Emite conţinut

Reparatii casnice si intretinerea casei

Indepartarea incuietorilor stricate sau inghetate ale gardurilor de fier este un proces ce poate fi finalizat cu multa usurinta fara a fi nevoie sa apelati la serviciile unui meserias. Gardurile de fier sunt rezistente si au o durata de viata mare, dar din nefericire, din cauza uzurii, partile mobile se pot strica mai repede decat ne asteptam.

Desi fierul forjat este extrem de rezistent, datorita faptului ca este realizat din materiale metalice poroase, acesta se poate rupe in momentul in care se afla sub presiune. Din fericire, acest lucru se poate rezolva folosind rasina epoxidica.

In momentul in care gardul gradinei din spatele casei este uzat pot aparea goluri ce permit trecerea animalelor si a copiilor, crescand riscul de aparitie a leziunilor. De asemenea in cazul in care gardul este uzat datorita mucegaiului si al umezelii, amanarea reparatiilor poate rezulta in lezarea iremediabila a gardului.

Multi oameni considera ca vernadele exterioare trebuie sa fie realizate din lemn solid. Specialistii sustin insa ca aceasta nu trebuie sa fie regula. Multe verande pot imita cu multa fidelitate aspectul lemnului, in realitate fiind alcatuite din mai multe tipuri de plastic precum PVC sau HDPE (polietilena de inalta densitate), alaturi de cateva particule de lemn. Inainte de a opta pentru o astfel de veranda trebuie sa tineti cont de cateva lucruri.

Exista mai multe tipuri de lemn care pot fi folosite la construirea unei verande. Identificarea corecta a acestuia este extrem de importanta in cazul in care una dintre scanduri se rupe sau devine uzata.

Cedrul, una dintre cele mai bune optiuni in ceea ce priveste materialele pentru garduri, are capacitatea de a rezista extrem de bine in fata intemperiilor. De asemenea acest lemn contine conservanti naturali iar gradul sau de stabilitate este destul de ridicat. In ciuda acestor proprietati, pentru a va bucura de gardul dumneavoastra, precum si de frumusestea lui pentru o perioada de timp indelungata este necesar sa tratati cedrul imediat ce s-a uscat.

Cheresteaua este folosita (in dimensiuni diferite) pentru realizarea unei game vaste de proiecte pornind de la trepte, scari, pana la case de joaca sau garduri. Pilonii de sustinere din lemn sunt realizati in general din bucati de cherestea de 89*89cm. Taierea acestor piloni se poate realiza cu usurinta cu ajutorul unui fierastrau circular.

O balustrada moderna este o teava subtire atasata scarilor la nivelul taliei unui om. Rolul balustradelor este acela de a oferi sprijin in cazul in care o persoana intampina greutati sau isi pierde echilibrul. De asemenea o balustrada are capacitatea de a oferi un stil aparte scarii unde este montata. Instalarea balustradei se face cu usurinta, acest proces putand fi indeplinit chiar si de persoanele cele mai putin indemanatice.