Emite conţinut

Intemeierea familiei

Desi numarul divorturilor este tot mai mare in prezent, abordarea acestui subiectcu un copil ramane extrem de dificila. Daca va confruntati cu o situatie de genul acesta luati in considerare urmatorii pasi.

Divortul este un proces dureros nu numai pentru cuplul care a luat aceasta decizie ci si pentru copii. In timpul si dupa finalizarea divortului un tata se poate confrunta cu o gama variata de sentimente in incercarea de a stabili care este noul sau rol si/sau statut in viata copiilor sai.

Oracolul este un caiet care va permite sa va exprimati opinia sincera despre colegii si prietenii dumneavoastra. In consecinta, oracolele vor cuprinde adesea informatii rautacioase si neadevarate insa scopul lor este tocmai incurajarea unei sinceritati pure.

Luand in considere ritmul alert in care traim, precum si evolutia tehnologiei intr-un mod impresionant, procesul de alienare in sanul familiei capata amploare. Pentru a preveni acest lucru specialistii va ofera o lista cu sfaturi pe care le puteti urma.

Cu totii stim cat de mult le place copiilor sa se laude cu fotografiile sale. De asemenea stim cat de protectivi sunt parintii in ceea ce priveste fotografiile si implicit pastrarea acestora intr-o stare impecabila. Din fericire solutia este extrem si simpla si nu necesita decat realizarea unui album foto pentru copii.

Chiar daca traditiile s-au mai modificat putin odata cu trecerea timpului, felicitarile facute acasa raman (cel putin pentru mine) unul dintre cele mai frumoase cadouri. In plus, felicitarile sunt usor de realizat si nici nu necesita cheltuirea unei sume mari de bani.

Felicitarile reprezinta una dintre cele mai utile metode de a mentine traditiile si obiceiurile unei familii. In plus acest lucru il va ajuta pe copilul dumneavoastra sa isi cunoasca mult mai bine trecutul si stramosii sai.

Crearea unei povesti impreuna cu familia dumneavoastra reprezinta modul ideal de a va petrece timpul atunci cand parcurgeti un drum lung cu masina sau cand afara ploua.

Copiii iubesc obiectele personalizate asa cum sunt creioanele, penarele, etc., insa cel mai mult ii incanta ideea de a avea propriul album pentru amintiri.

Albumele foto pentru copiii adoptati au rolul de a imortaliza viata copilului inainte ca acesta sa fie adoptat. In plus, atunci cand va fi pregatit s afle adevarul, copilul dumneavoastra poate folosi acest album pentru a intelege modul in care a ajuns sa faca parte dintr-o anumita familie. De asemenea pe masura ce inainteaza in varsta, copiii incep sa puna intrebari cu privire la locul si data cand au venit pe lume, iar albumul foto este ideal pentru pastrarea acestor informatii.