Emite conţinut

Sisteme audio personale

Mufa denumita „line out” are rolul de a transmite semnalele sonore din casetofon spre un dispozitiv sau la difuzoare. Cea mai populara mufa de iesire a semnalului este RCA (rosu si alb). In cazul in care sistemul dumneavoastra audio nu este prevazut cu o mufa RCA, va fi nevoie sa folositi un convertor de iesire a semnalului.

Sistemele de difuzoare wireless elimina prezenta cablului intre sursa de producere a sunetului si difuzoarele conventionale. Difuzoarele clasice primesc semnalul amplificat de la sursa de producere a sunetului prin intermediul unui cablu de legatura. Pe de alta parte, difuzoarele wireless functioneaza cu ajutorul unui transmitator conectat la boxe, avand propriul amplificator intern.

Amplificatorul unei chitare are capacitatea de a da un plus de energie si viata muzicii dumneavoastra. Cu toate acestea costul unui amplificator poate fi de cele mai mule ori mai mare decat cel al chitarei in sine. Din fericire insa aveti posibilitatea de a realiza propriul amplificator acasa folosind niste difuzoare portabile si componente electronice ce pot fi gasite cu usurinta in comert.