Emite conţinut

Telefoane mobile si accesorii

Sigur, cititorii Kindle wi-fi au fost mult timp recunoscut ca unul dintre cei mai importanti e-book cititoare de pe piata. Cu sute de mii de titluri disponibile si dimensiunea sa convenabila a fost mult timp un favorit al celor care doresc sa pastreze biblioteca personala intr-un loc convenabil sau ia-o pe drum. Acum, noul Kindle 3 cititorii au capacitatea de WiFi. Deci, ce este aceasta capacitate WiFi si de ce le-a creat astfel o agitatie?

 

Pur si simplu pune, in cazul in care un dispozitiv are WiFi, este permis sa se conecteze la Internet prin anumite mijloace magice, invizibile pe care numai techno-geeks inteleg pe deplin. Din punctul de vedere al utilizatorului mediu, cu toate acestea, tot ce faceti este sa porniti aparatul si se constata in mod automat semnalul WiFi si va sunt navigarea pe Internet. Aceasta capabilitate deschide o lume cu totul noua pentru Kindle 3 cititorii WiFi. Sa aruncam o privire la cateva de mai jos.

 

Capacitatea de a naviga pe Internet folosind noua tehnologie Kindle wi-fi Whispernet va permite accesul la Internet de pe drum. Daca ati avut vreodata nevoie de informatii si nu a avut acces la computerul personal, va aprecia acest lucru. Kindle wi-fi conecteaza ori de cate ori un semnal WiFi este disponibil. (Acest lucru ar putea fi local McDonald sau biblioteca publica, de exemplu.) Vezi blogurile dumneavoastra favorite si site-uri web pe drum si sa pastreze pe cele mai recente stiri.

 

Doar pe moarte pentru a pune mana pe cele mai recente New York Times best-seller? Nu este nevoie sa stea la cozi lungi la librarie sau sa-l transfere de la laptop sau computer desktop. Acum, pur si simplu descarca direct de la kindlestore.ro pentru Kindle wi-fi dumneavoastra. Cele mai multe descarcari Aveti 60 de secunde sau mai putin. Sigur bate conduce la librarie si picioare, in linie in cartea mea (nr joc de cuvinte destinate).

 

Ce se intampla daca va aflati intr-un loc in care WiFi este disponibil? Nici o problema. Unele dintre noile Kindle wi-fi suporta de asemenea tehnologia fara fir. (Din nou, numai techno-geeks inteleg cu adevarat cum functioneaza.) Similar cu o conexiune la Internet, se da acelasi rezultat pentru utilizatorul mediu. Din nou, aceasta va permite sa conectati Kindle wi-fi la Internet numai de data aceasta prin intermediul tehnologiei telefon mobil. Din nou, rasfoiti site-urile preferate sau descarca la inima ta de continut. Singurul dezavantaj al tehnologiei fara fir este disponibil doar in aproximativ 100 de tari din lume. Daca puteti utiliza telefonul mobil in locatia dvs., puteti utiliza, probabil, caracteristica fara fir de pe Kindle 3.

 

Noua tehnologie WiFi ofera de asemenea avantaje pentru afacerea ta. Pe drum si dintr-o data descoperi aveti nevoie de un document important? Pur si simplu suna la birou si au unul dintre colegii dumneavoastra trimite la Kindle wi-fi dvs. prin intermediul internetului. Acest lucru are cu siguranta hassle afara de a face afaceri.

 

O multime de alte caracteristici de pe noul Kindle wi-fi au facut un castigator, cum ar fi dubla de memorie, permitandu-va pentru a stoca 3500 de carti, si functionalitatea mp3 player, nu mai vorbim de o dimensiune mai mica compact, cu aceeasi zona de lectura pentru usurinta in transport. Adauga la faptul ca noul cititor de PDF si "acum vorbim". Dar, asta nu e ceea ce acest articol este vorba, asa ca am sa-l salva pentru un alt timp. Oricum, a verifica afara noul Kindle wi-fi. Ea are intr-adevar multe de oferit.

SMS-urile, acronimul sintagmei in limba engleza Short Message Sercive, permite trimiterea mesajelor scrise direct de pe telefonul mobil. Cu toate acestea SMS-urile au devenit la un moment dat compatibile si cu alte dispozitive, asa cum sunt computerele personale. In acest caz primirea si trimiterea mesajelor scrise se poate face cu mare usurinta cu ajutorul unui cont de email. De asemenea daca doriti sa trimiteti acelasi mesaj la un numar mare de persoane (mesaj in masa) puteti face acest lucru folosind computerul personal.

Unele persoane care au optat pentru unul dintre modelele de iPhone pot dori sa ofere mesajelor scrise o nota personala, caz in care pot crea o semnatura digitala care sa apara in fiecare SMS trimis. Crearea unei semnaturi este un proces extrem de simplu, iar tot ceea ce trebuie sa faceti este sa accesati meniul „Settings”.

Codul PUK, acronim al sintagmei din limba engleza Pin Unlock Key, reprezinta un numar format din 6 cifre care permite realizarea setarilor in ceea ce priveste securitatea telefonului dumneavoastra. Cu alte cuvinte codul PUK permite modificarea acestor setari, inclusiv a codului PIN al telefonului dumneavoastra.

Aplicatia iBooks permite citirea ebook-urilor direct de pe iPod Touch-ul dumneavoastra. Aceasta aplicatie suporta carti care sunt in format ePub sau PDF, precum si carti descarcate de pe iBook Store. In cazul in care aveti ebook-uri salvate pe computer, acestea pot fi tranferate pe un iPod, dupe ce au fost copiate in iTunes. In ceea ce priveste conexiunea Wi-Fi, aceasta nu este necesara intrucat iPodul va fi cuplat la computer folosind un cablu USB.

Myxer este un site popular care permite descarcarea a sute de tonuri de apel cu melodiile artistilor preferati, precum si crearea unor tonuri de apel personalizate. In cazul iPhone-urilor, insa, nu este permisa descarcarea melodiilor direct pe telefon, ci acestea trebuie downloadate mai intai pe computer si incarcate pe iTunes.

Avand in vedere ca tot mai multe telefoane mobile si chiar computere adopta in prezent tehnologia touchscreen, este foarte important ca utilizatorii sa isi insuseasca notiunile de baza in ceea ce priveste ingrijirea unui astfel de ecran. In caz contrar touchscreenul risca sa dezvolte probleme ce nu pot fi reparate, fiindu-i in in acest fel afectata functionalitatea. De asemenea exista cativa pasi pe care ii puteti urma pentru a ingriji un touchscreen prevenind astfel uzura cauzata de folosirea intensa.

Telefoanele care suporta cardurile sim folosesc serviciul GSM (Global System for Mobile Communication). Acest serviciu permite utilizatorilor sa schimbe cardurile sim prin scoaterea lor din telefonul mobil introducerea intr-un alt telefon mobil. In prezent exista mai multe posibilitati pentru a afla care sunt telefoanele mobile care suporta cardurile sim, varianta pe care o veti alege depinzand de nevoile dumneavoastra.

Atunci cand doriti sa accesati o harta sau sa primiti instructiuni de orientare in spatiu direct pe un smartphone, cel mai probabil veti prefera folosirea serviciului Google Maps, si asta fara ca imaginea afisata pe display sa se roteaca in momentul in care schimbati pozitia telefonului mobil. Serviciul Google Maps poate fi folosit pentru telefoanele care utilizeaza urmatoarele sisteme de operare: Android, BlackBerry, iPhone, Nokia si Windows.

Pentru a pastra un telefon mobil, una dintre conditiile de baza este ca acesea sa fie tinut departe de apa. Totusi, in cazul in care acesta au luat contact cu apa, exista inca o sansa de a salva telefonul dumneavoastra mobil. Pentru aceasta este nevoie ca telefonul mobil sa fie uscat in cel mai scurt timp posibil, fara a cauza alte stricaciuni. Atentie insa, intrucat caldura duce la uzarea adezivilor si a circuitelor, precum si la topirea carcasei. In aceste conditii cea mai buna solutie este folosirea desicantilor, substanta folosita pentru absorbirea umiditatii.