Emite conţinut

Messenger

In momentul in care Windows Live detecteaza activitati dubioase pe contul dumneavoastra de Windows Live Messenger, acesta va fi blocat in mod automat. In cadrul activitatilor nepermise sunt incluse mesajele care contin reclame. Pentru a debloca acest program, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa accesati contul dumneavoastra si sa validati identitatea dumneavoastra in calitate de utilizator.

Din default, Yahoo! Messenger salveaza toate mesajele trimise si primite in foldere separate asociate ID-ului dumneavoastra. De asemenea Yahoo! Messenger va ofera posibilitatea de a accesa meniul de setari furnizandu-va in acest fel accesul la arhive, de unde puteti sterge anumite mesaje primite sau conversatii. Astfel, mesajele marcate ca necitite sunt stocate intr-un folder special de unde pot fi accesate si sterse.