Emite conţinut

Tendinte de nunta

lumanare-nunta-miniroza-trandafiri

Cu siguranță, nunta nu este doar momentul ceremoniei religioase sau a celei de la Starea Civilă, nu? Urmează o petrecere, probabil la un restaurant elegant, frumos aranjat, și decorat pentru această ocazie specială.

Căutarea modelului perfect, care să îmbine toate elementele ceremoniei, este destul de dificilă. Fie nu găsești floarea care să se potrivească celor din buchet sau celor purtate de nași/socri, fie nu se asortează cu sala pregătită de cei de la restaurant.

Dar, și aici, mai intervin câțiva factori importanți, factori care poartă un rol important în alegerea aranjamentului perfect. O să vă enumăr acești factori, și câteva dintre lucrurile la care aș fi atentă, dacă ar trebui să-mi planific nunta și să aleg aceste „minuscule” detalii.

În primul rând, florile. De cele mai multe ori, acestea sunt alese în așa fel încât, prin mirosul și modul de prezentare, pot impresiona mare parte din invitați. Unii dintre ei, între noi fie vorba, pot fi foarte greu de mulțumit. Dar, mai important decât asta, e simpla ta alegere. Îți place? Te simți bine când o vezi așezată pe masă? Dacă da, nu ar mai trebui să stai pe gânduri, ci, dimpotrivă, să te întrebi ce vrei să mai schimbi și ce culoare vrei la el. Cele mai întâlnite modele, au culoarea deschisă, alb sau crem, lila sau roz, pentru a scoate în evidență puritatea noilor căsătoriți, dorințele pure ale acestora de a-și întemeia o familie.

 

Bineînțeles, pe lângă culoare și design, și florile în sine au un rol important. Dacă mirosul lor este puternic, poate arăta hotărârea și puterea care îi determină pe cei doi să facă acest pas important în viața lor. Fie că sunt în vaze înalte sau doar la baza mesei, aranjamentele florale Flowers4You reușesc să surprindă și să te ajute să le creezi invitaților un cadru intim, dar vesel, serios, dar jucăuș. 

http://flowers4you.ro/35-lumanari-de-nunta